Nyheder

Nyheder

Case: AGENDAPP for Aarhus Kommune

featured image

Aarhus Kommune afholdte i maj 2013 the årlige Innovation og Trivsel 2013 konference i NRGi Arena. Antallet af registrerede deltagere nåede op på 1.200, hvilket gjorde konferencen til én af de større afholdte i Danmark.

Iblandt andre mobile værktøjer som SMS afstemninger og SMS blogs, leverede vi en individualiseret version af AGENDAPP, en såkaldt AGENDAPP skal version.

2 måneder før konferencen faldt de sidste detaljer vedr. digitale og mobile værktøjer på plads for konferencen. Konferencen blev døbt Innovation & Trivsel 2013 og en customiseret konferenceapp skulle etableres til både iPhones/iPads og Android enheder på grund af den store mangfoldighed af deltagere på konferencen.

For at imødekomme ønskerne for en Innovation og Trivsel 2013 konference applikation, justerede GO Mobile AGENDAPP til at imødekomme et alternativ sæt af guidelines for applikationen. Her er, hvad vi ændrede i forhold til den originale AGENDAPP:

  • Home screen app ikon
  • Splash / intro screen
  • Individualiseret baggrund
  • Individualiseret topbanner
  • Hovedelementer blev oversat til dansk
  • Justerede push notifikationer

Efter den sidste runde af tests, publiserede vi TRIVSEL2013 til App Store og Google Play i et individualiseret design og udtryk for at give app´et den rette identitet ift konferencen.

TRIVSEL2013 blev downloadet i alt 678 gange fra App Store og Google Play i løbet af perioden, toppende et par dage før og på selve konferencedagen.