Multiple konferencer på samme tid!

Konferenceoversigt

En oversigt over dine aktiviteter

Giv dine deltagere indsigt i relevante konferencer og aktiviteter. Har du en intern workshop med flere grupper eller et seminar med flere spor eller har du måske multiple konferencer eller events, så brug oversigtsiden til at målrette dit konferenceunivers til den rigtige målgruppe.

Og så har vi i øvrigt også indført muligheden for at låse konferencer og aktiviteter, så det kun er udvalgte deltagere med de rette brugerrettigheder, som kan logge ind i det pågældende konferenceunivers.


Kontakt os for en demonstration

En kunde udtaler

Ledelseskonsulent Mads Høg

De over 400 forskere fra alle dele af verden var meget imponerede over app'en til EUSARF2014. Den fungerede glimrende, så godt ud og var nem at håndtere. Samarbejdet med GO Mobile har også været godt. Vi har fået god sparring på vores brug af den, og [GO Mobile] har svaret hurtigt og præcist på alle vores henvendelser.

Ledelseskonsulent Mads Høg , Statens Forsknings Institut

Hjertet af AGENDAPP

 • Forbered det digitale indhold inden konferencens start

  Administrationssystemet AGENDAPP CMS er omdrejningspunktet i forhold til at levere indhold til AGENDAPP applikationerne. Herfra kan du forberede og kontrollere enkelte og multiple konferencer og event, implementere de rette moduler, hvornår dine aktiviteter skal være tilgængelige for deltagerne og meget andet.

 • Vedligehold og opdatér AGENDAPP under din aktivitet

  Spar tid og brug dine ressourcer på noget andet. Hold dine deltagere opdaterede og motiverede via opdateringer i AGENDAPP vedrørende ændringer, tilføjelser og resultater før, under og efter konferencen.

 • Fasthold AGENDAPP efter din konference

  Når din konference er overstået, er arbejdet ikke overstået. Det er vigtigt at få deltagernes feedback og input på, hvad der er gået godt og mindre godt. Push feedback spørgsmål fra AGENDAPP CMS og efterspørg feedback minuttet efter konferencen er overstået.

 • Multiple konferencer, event eller workshop på samme tid? Intet problem

  AGENDAPP er bygget til netop at arbejde med flere samtidige aktiviteter, hvad enten der er tale om offentligt tilgængelige messer eller for grupper af “invited-only” deltagere.

agendappcms_1

Uddrag af funktioner

push_notes

PUSH NOTIFIKATIONER

Udnyt mulighederne for push notifikationer. Deltagerne kan definere, hvilke sessioner eller events, som de ønsker at modtage push notifikationer fra. Moderator kan via AGENDAPP CMS herefter styre, hvilke deltagere der skal modtage hvilke notifikationer. Har du en vigtig besked til dine deltagere som kræver øjeblikkelig awareness, så er push notifikationer en ligeså effektfuld platform til straksadvisering som eksempelvis en sms.

login

Login med dine credentials

Så fik vi gjort AGENDAPP endnu mere personlig og endnu mere sikker! Nu har du nemlig mulighed for at invitere deltagere til AGENDAPP med brugernavne og passwords. Dette betyder, at hver enkelt deltager kan få et individuelt tilpasset program, som er relevant for den enkelte bruger. Det betyder samtidig, at du kan have åbne (offentlige) og lukkede (ikke-offentlige) aktiviteter eller sessioner i samme app, eksempelvis lukkede sessioner med forretningskritisk indhold.

linkedin_round

Lad dine deltagere involvere sig med LinkedIn

Forbind med LinkedIn. AGENDAPP tilbyder muligheden for dine deltagere at dele deres LinkedIn information med andre deltagere for at berige Deltagerlisten med værdiskabende information om hvem, hvad, hvor og hvordan. Her kan deltagerne se, hvem som har forbundet med deres LinkedIn profil og lære mere om andre deltagere, der har gjort det samme. Gennem AGENDAPP kan deltagerne udnytte de samme relevante muligheder i LinkedIn universet, som har gjort LinkedIn til verdens største, professionelle sociale medie.

calendar_integration_1

Kalender integration

Ønsker deltagerne at blive påmindet om bestemte foredrag, præsentationer eller workshops, så kan deltagerne aktivere Påmind Mig under de relevante programpunkter, hvorefter der skabes en kalenderaftale i deltagerens standard kalenderapp på telefonen.

calendar_integration_1

Sprog understøttelse

Vi har oversat hele AGENDAPP platformen til engelsk, så skulle du have en international aktivitet, så skulle dine deltagere være hjulpet godt på vej fra starten af.

Kunder som vi er glade for