Nyheder

Nyheder

KOMMENTARER til AGENDAPP

Tags: , , ,
featured image

I dag lagde vi sidste hånd på betatesten af vores næste modultilføjelse, nemlig KOMMENTARER til AGENDAPP.

Vi tilbyder nu vores kunder en højere grad af konferencerelateret interaktion. Erfaringen fra vores SMS Blog viser os, at vores kunder efterspørger en enkelt og effektiv mulighed for deltagere at kunne stille spørgsmål, kommenterer og komme med input til et foredrag eller præsentation, at opsamle kvalitative resultater fra workshops og gruppearbejder samt videndele og diskutere på tværs af konferencen.

Baseret på disse erfaringer, besluttede vi derfor at integrere et lettilgængeligt modul til Dashboardet, hvor deltagere nu får mulighed for at poste kommentarer til et live feed i AGENDAPP. Dette live feed kan ligeledes vises på storskærm, blot ved at indtaste en unik webadresse i en browser. Herefter får alle interessenter på konferencen eller under de enkelte oplæg/foredrag/præsentationer mulighed for at samle op, diskutere og bringe deltagernes værdifulde kommentarer frem. Alle live feeds er samlet i et enkelt og fedt design, hvilket betyder, at hver enkelt Dashboard kan have multiple feeds kørende på samme tid.

Vi har også tilføjet en user form med en række optionale felter, så du kan indsamle information samt identificere, hvilke deltagere, som skriver på live feedet.

Det fungerer rigtig godt. Du skal næsten selv se det :).

Related Posts