Nyheder

Nyheder

Lej iPads til din næste konference

Tags: , ,
featured image

Vi udlejer iPads med AGENDAPP præinstalleret til din næste konference eller event

Baseret på AGENDAPPs moduler og anvendelsesformål retfærdiggør løsningen en fokuseret, digital tilgang til din konference. Interaktion med og blandt deltagere, storskærms features og resultatbaseret feedback gør AGENDAPP til et centralt værktøj og sikrer en stigende involvering og motivation for dine deltagere.

Publisér spørgsmål og efterspørg svar, som kan præsenteres på storskærm i plenum, enten som resultatbaseret grafisk fremstilling eller som et kommentar feed eller blog, kontinuerligt beriget af dine deltagere. Begge muligheder vises både i AGENDAPP og på storskærm.

AGENDAPP sikrer dig et værktøj, der kan indsamle værdifuld feedback og viden fra dine deltagere i løbet af konferencen. Du får mulighed for at effektmåle på udbyttet af konferencen, på de drøftede og behandlede områder og diskussioner samt mulighed for at følge op på outputtet overfor dine deltagere.

Kontakt os for at lære mere om AGENDAPP og iPads og hvordan disse to kan gøre en verden til forskel for din næste aktivitet.

Related Posts