Program

Digitalisér og go mobile

Tiden er løbet fra den traditionelle konference, hvor stolerækker med passive og søvnige deltagere fylder salen eller auditoriet, lyttende på emner og oplægsholdere, som langt fra interesserer størstedelen af forsamlingen (og hvor frokosten i øvrigt er dagens højdepunkt!).

Dine deltagere skal ikke være passive! De skal være aktive, motiverede og interagerende. Dette skal sikre dig som konferenceansvarlig de bedste forudsætninger for det rigtige udbytte, når du kommer hjem i din virksomhed og stiller dig selv spørgsmålet: “Nå, hvad fik vi så ud af det…?”

Lad dine deltagere stikke AGENDAPP i lommen før, under og efter din aktivitet, dels for at sikre dig en digital tilstedeværelse men også for at give dine deltagere det rigtige værktøj til at sikre det rette udbytte af din aktivitet.

Læs om modulerne til AGENDAPP her

For multiple platforme

 • Android

  Androidtil Google Play

  AGENDAPP findes også som konference og event app til Android mobil og tablet, både i en white label version for øjeblikkelig download fra Google Play samt en tilpasset version.

  Kontakt os for at høre mere.

 • iPhone/iPad

  iPhone/iPadtil App Store eller intern distribution

  Vi har udviklet AGENDAPP til iPhone, startende fra iPhone 4 og opefter. Endvidere fungerer AGENDAPP også til iPad. Netop iPads har du også mulighed for at leje med AGENDAPP præinstalleret.

  Kontakt os for at høre mere.

 • Windows Phone

  Windows Phoneikke understøttet

  Vi overvejer kontinuerligt AGENDAPP til Windows Phone. Med en brugerflade på ca 1,7 % (november 2015) af det samlede smartphone marked, syntes vi ikke at tiden er moden endnu. Har du dog et specifikt ønske om at tilbyde AGENDAPP til Windows Phone, så lad os drøfte mulighederne.

Hvorfor udviklede vi AGENDAPP?

Information, som du som deltager enten havde behov for eller bare syntes var brugbar og relevant på et eller andet tidspunkt under dit besøg? Du var måske ikke i stand til at finde informationen i den fremsendte e-mail som du modtag før konferencen? For ej at nævne brochurer, breve, whitepapers og andre materialer, som kunne have forberedt dig på at få mest ud af din tid og investering?
AGENDAPP™ er designet og udviklet for at levere denne information til de relevante deltagere, når DE efterspørger den (pull) og når DU som facilitator leverer den (push). GO Mobile har med andre ord udviklet et mobilt værktøj, hvor information og kommunikation er pakket i én app, leveret til dine deltageres smartphones, hurtigt, effektivt og på en frem for alt brugervenlig facon.

divider

Program

Vidste du i øvrigt, at AGENDAPP er udviklet fra bunden af GO Mobile, et dansk udviklingshus, der arbejder med mobile kommunikationsløsninger til den mobile platform? AGENDAPP er derfor ikke et 3. parts produkt, en licenseret forhandlerløsning eller lignende. Det betyder, at der er hjælp at hente med det samme og kort vej fra idé til handling!

AGENDAPP er NATIVE!

Det er måske allerede gået op for dig efter at have læst og set lidt om AGENDAPP her på siderne, men AGENDAPP er en platform, der gør brug af NATIVE apps til iPhones/iPads og Android smartphones.

Beslutningen om at udvikle, vedligeholde og tilbyde native apps handler i høj grad om performance, tilgængelighed og muligheder.

Performance: ved at benytte og udnytte native apps får brugeren på alle måde den bedste oplevelse. Native apps “flyder” bedre, ser bedre ud og integrationen til Apples (iOS) og Googles (Android) platforme kommer optimalt til udtryk.

Tilgængelighed: native apps er pr. definition tilgængelige og søgbare på de officielle app stores som Apples App Store og på Googles Google Play store. Begge “stores” er tilgængelige direkte fra brugerens smartphone.

Muligheder: du har som moderator eller indholdsansvarlig mange flere muligheder for at kommunikere med dine brugere, når der bruges native apps. Alene de såkaldte push notifikationer gør en kæmpe fordel når du skal gøre dine brugere opmærksom på forskellige budskaber.

Kontakt GO Mobile for at høre mere om fordelene ved native apps.

En kunde udtaler

Chefsekretær Lone Hesberg Kristensen

Kære GO Mobile. Mange tak for det gode samarbejde med appen til Børnetopmødet 2014. Jeg er klar over, I har stået stand by 24/7 for vores skyld, og det vil jeg gerne sige jer mange tak for. Vi er glade og begejstrede for resultatet og for brugervenligheden af den. Folk var vilde med den! Der er nogle stykker, der har bedt om at vide, hvem der har lavet den – og jeg har selvfølgelig givet jer gode ord med på vejen, så hvem ved om det kan kaste lidt flere kunder af sig. Det håber jeg.

Chefsekretær Lone Hesberg Kristensen , Kommunernes Landsforening

Kommunernes Landsforening

KL-KONFERENCER app

For iPhone & Android

Danmark


Kommunernes Landsforenings officielle konference app – håndtere 20+ konferencer om året – Kunden styrer og håndterer selv alle app aktiviteter – mange forskellige opsætninger indenfor samme app – udvikling af nye, tilpassede moduler og meget mere.

“KL-KONFERENCER

AGENDAPP til alle formål

 • Kom i gang på 5 min!
  Skal du afholde en konference og har du inviteret deltagere fra forskellige organisationer og institutioner, så kan du benytte vores generiske AGENDAPP med det samme. Den ligger allerede klar til download på App Store og Google Play og klar til dit indhold.

  Publisering på app stores
  Publisering på app stores
 • Kun tilgængelig for medarbejdere
  Implementér AGENDAPP som et internt møde og konference værktøj for enkelte og/eller multiple aktiviteter i din virksomhed. Via enterprise distribution kan du målrette tilgængeligheden og brugen af AGENDAPP til relevante, udpegede grupper af medarbejdere.

  Intern enterprise deployment
  Intern enterprise deployment
 • Hvad med din helt egen?
  Lad os udvikle din helt egen version, bygget på AGENDAPP fundamentet. Du får den til evigt eje og til en brøkdel af omkostningen af selv at udvikle et lignende og ny app fra bunden. Giv versionen et unikt look-and-feel og distribuer den i dit eget navn og brand.

  AGENDAPP shell
  AGENDAPP shell

Tilbud?

Vi er ikke i stand til at liste priser på AGENDAPP løsningen, fordi hvert projekt og hver konference er forskellig i omfang og skala. Vil du gå med vores originale AGENDAPP, som allerede er tilgængelig på App Storen og på Google Play eller vil du have din egen version af AGENDAPP – en såkaldt AGENDAPP shell? Hvor mange konferencer eller events planlægger du, skal vi hjælpe med at facilitere på nogle eller alle områder, skal vi klargøre AGENDAPP til dig, mv. Lad os sammen drøfte, hvad du har behov for og skitsere den bedste løsning for dig.

Få et tilbud